Planerar ni ett evenemang, en utställning, produktlansering, personalevent eller middag? Då har ni kommit rätt!

Planerar du för att anordna en utställning, produktlansering eller kanske ett personalevent och söker lokal? Då är Kungsvalvet den perfekta platsen för dig. Vi erbjuder utställningar, releaser och roliga evenemang för din personal. För att göra ditt event mer intressant så kan du kombinera spännande aktiviteter med god mat och dryck för deltagarna.

Evenemang för privatpersoner och företag på Kungsholmen

Vi har fullt utrustade lokaler på Kungsholmen som är lämpliga för alla slags events, såsom mindre utställningar, lanseringar av olika slag samt personalevenemang. Här kan du fixa en födelsedagsfest eller kanske en fest för att fira in våren. Våra lokaler passar ypperligt för att anordna julbord, jubileer, dopkaffe och middagar av olika slag. Tack vare att lokalerna är så centralt belägna i Stockholm går det även utmärkt att anordna årsmöten och förenings- eller bolagsstämmor hos oss, eftersom det är lätt för alla deltagare att ta sig hit. Alla dessa former av evenemang kräver ofta större lokaler och det är något vi kan erbjuda på Kungsvalvet. Du har dessutom alltid exklusiv tillgång till anläggningens lokaler under ditt evenemang.

Centralt läge och smidig organisation

Att hitta en lämplig lokal mitt i centrala Stockholm för dina evenemang kan ibland verka som en omöjlighet. Oftast måste man söka sig utanför staden och då blir det genast mindre tillgängligt för deltagarna. Men vi vill att det ska vara lätt att komma till event- och festlokalen. Därför är vi glada över att vi kan erbjuda dig en lokal mitt på Kungsholmen i Stockholm. Det ska vara enkelt och smidigt att boka in årets julbord, en temafest eller en produktlansering i en lokal med god service samt hög standard på evenemangen.

Du är varmt välkommen att boka in ditt event hos oss. Vill du även inkludera någon rolig aktivitet som du kan kombinera med din konferens, kick-off eller personalevenemang så har du flera spännande alternativ. Varför inte ta chansen att utmana dina kollegor ? Tävla mot varandra i ”Mästarna” där man måste vara pricksäker, klurig, snabbtänkt samt vara strategisk eller klura ut vem som är mördaren tillsammans med Sherlock Holmes i en mordgåta. Så avslutas konferensen på ett riktigt mästerligt vis.

Hos oss på Kungsvalvet får du en personlig service där du som kund alltid står i fokus. Kontakta oss idag.

 

Läs mer här om våra aktiviteter.

För mer information skicka en förfrågan, ring 08-604 14 12 eller mejla: info@kungsvalvet.se