Vi kan erbjuda kick-off i ett i det närmaste oslagbart paket!

En Kick-off är perfekt för att skapa energi och teamkänsla hos personalen. Ofta går det åt mycket tid till samordning och transporter för att genomföra aktiviteter med personalen, men hos oss på Kungsvalvet kan ni göra allting under samma tak. Detta gör att ni sparar både tid och pengar samtidigt som ni får en rolig och minnesvärd kväll! Hos oss har ni alltid exklusiv tillgång till hela anläggningen inklusive en separat lounge.

Våra aktiviteter

Ni inleder med hel- eller halvdagskonferens i vår unika konferenssal som kännetecknas av sin höga takhöjd och vackra ljusinsläpp. Efter konferensen är det dags att varva ner med en kall fördrink och en fartfylld aktivitet. Vi har flertalet uppskattade aktiviteter som vi kan erbjuda där ni får chansen att göra saker ihop och ha roligt. Dessa aktiviteter lägger grunden till en gemenskap som ni alla kommer att ha glädje av. Så lös en mordgåta, skapa en reklamfilm eller bli en mästare. Läs mer om våra aktiviteter här. När skrattet väl har lagt sig och det är dags för en mer avkopplande samvaro då serveras middagen.

Middagen

Middagen består av en härlig buffé som sköljs ned med väl kyld dryck. Då finns det möjlighet att diskutera dagen, få sig ett gott skratt över vad som hände under aktiviteterna och lära känna varandra ännu bättre.

Centrala Stockholm

Kungsvalvet har inte bara de bästa förutsättningarna lokalmässigt för en kick-off. Tack vare vårt läge på Kungsholmen i Stockholm så är det nära till våra lokaler från city och det finns goda kommunikationer för alla att kunna ta sig till kick-offen, men även hem.

I arrangemanget

Exklusiv tillgång till hela anläggningen 09.00/14.00 – 00.30
Heldagskonferenspaket fm-fika, lunch, em-fika/Halvdagskonferenspaket em-fika
Välsmakande buffé med dryck
Eventvärdar
Önskad aktivitet under kvällen

Bokningsbart för 20 – 65 personer
Pris: Heldag från 1.115 kronor/Halvdag från 905 kronor per person (beroende på val av meny och aktivitet)
Lokalhyra: 5 900/2 900 kronor
Alla priser är exklusive moms.

För mer information skicka en förfrågan, ring 08-604 14 12 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Hör gärna av er för mer information om våra kick-offer eller för att boka våra lokaler.