Ska ni ha en konferens på Kungsholmen? Då har ni kommit rätt!

Konferens i kreativ och inspirerande miljö på Kungholmen. Kungsvalvet är en konferenslokal utformad med fokus på ljus, bekvämlighet och personlig service. Den stilrena och trendiga lokalen med vitmålade valv och råa detaljer bidrar till kreativa tankar och utvecklande idéer. Kungsvalvet är beläget mitt på Kungsholmen, nära till Stockholm city.

Lokaler och material

Vi erbjuder Smartboard, projektor, mm och kan alltid ordna det som ni behöver. Allt för att göra er konferens så framgångsrik som möjligt. På konferensen har ni alltid exklusiv tillgång till våra lokaler.

Anläggningen är perfekt för grupper mellan 15–80 personer som vill något extra med sin konferens. Här har ni alltid exklusiv tillgång till hela lokalen inklusive en separat lounge. Kommunikationerna är mycket bra och det är endast 5 minuter till Centralen.

Hög service

Vi som arbetar på Kungsvalvet brinner för konferenser och möten. För oss är det viktigt att alltid leverera hög kvalitet och god service. Vi strävar efter att alltid ge våra kunder snabba svar och ett professionellt bemötande.

Vi vet hur viktigt det är att lyckas med en konferens. Ni vill få ut så mycket som möjligt av dagen för både för er som arrangörer och för deltagarna. Detta har ni möjlighet till hos oss. Våra lokaler ger er den rätta miljön och atmosfären för att skapa en produktiv och effektiv mötesplats där vår service med mat, fika som ni behöver ger en välbalanserad dag med både arbete och raster. Om ni har önskemål om något utöver det som vi erbjuder så gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla dem. Tack vare vår långa erfarenhet av att anordna konferenser vet vi vad som är viktigt och vad som krävs för att samarbetet med kunden ska fungera.

Hos oss är er konferens i trygga händer.

Konferenspaket heldag: 320 kronor per person

  • Förmiddagsfika med kaffe,smörgås och juice.
  • Varm lunch med sallad, måltidsdryck och kaffe.
  • Eftermiddagsfika med kaffe och kaka eller bulle.
  • Färsk frukt, godis och vatten.

Om ni vill lyxa till konferensen med det lilla extra, så kan ni utöka vårt konferenspaket.

Lokalhyra: 7 400 kr

  • Konferensmaterial och trådlöst Internet
  • Projektor och projektorduk
  • Mikrofon
  • Värdinna som är på plats under konferensen
  • Whiteboard och blädderblock

Biosittning: 80 personer
Skolsittning: 56 personer
Öar: 42 personer
U-sittning: 30 personer
Styrelsesittning: 24 personer

Alla priser är exklusive moms.

Läs gärna mer om våra mötestjänster.
Vill du kombinera ditt evenemang med spännande aktiviteter? Läs mer här.

För mer information skicka en förfrågan, ring 08-604 14 12 eller mejla: info@kungsvalvet.se