Aktiviteter & Teambuilding

Boka en spännande teambuilding-aktivitet till er konferens, kick-off eller evenemang

Alla konferenser, kick-offer och evenemang går att kombinera med spännande aktiviteter hos oss. Ta chansen och utmana dina kollegor i VR-kampen, Mission Impossible eller varför inte en Gameshow

Våra aktiviteter

Teambuilding

Det är det perfekta sättet att göra något gemensamt och skapa en känsla av samhörighet. Det krävs att man samarbetar och ibland måste man vara strategisk för att ta sig ur knepiga situationer.

När ni löser mordgåtan tillsammans med Skärlock Holmes eller står som mästare i VR-kampen så skapas en vi-känsla som är grunden för att man ska uppleva att man hör till.

Varför inte låta personalen på företaget göra en säljande reklamfilm om sitt jobb, företaget eller någon produkt som produceras. Det ger personalen en känsla av att vad de tycker och tänker är betydelsefullt, vilket får dem att tänka positivt om företaget. Vem vet det kanske är nästa reklamfilm som lanseras?

Planering

Lägg aktiviteten i början av dagen för att sätta tonen om att det handlar om er alla gemensamt eller lägg den sist som en rolig och fartfylld avslutning efter en dag med fakta och diskussioner. Oavsett vilket ni väljer så kommer detta att skapa minnen och glada skratt.

Vi hjälper självklart till att planera er dag med aktiviteter, raster, fika och mat. Hos oss på Kungsvalvet i Stockholm får du den bästa servicen och ett personligt bemötande. Vi vill att ni ska ha roligt när ni deltar i våra aktiviteter. Här ska ni kunna koppla av, skratta och ha kul.

Vi har ett gott samarbete med flera aktivitetsarrangörer på marknaden. Gå in och titta på några exempel nedan. Ni har alltid exklusiv tillgång till hela Kungsvalvet! Efter aktiviteterna kan ni koppla av i vår lounge för en ta en kall dryck eller för att diskutera om det verkligen var rätt vinnare eller inte. Det hör ju till eller hur?

Centralt på Kungsholmen

Tack vare vårt centrala läge Kungsholmen i Stockholm så har alla en möjlighet att kunna ta sig till våra lokaler. Det är bara 5 minuter från Centralen vilket gör att de som använder kommunala transportmedel lätt kan ta sig hit.

Välkommen att höra av er till oss om ni vill boka in en aktivitet hos oss eller om ni har några frågor.

Få offert idag!

bokning@kungsvalvet.se

Tel: 0725557576

Förfrågan