Bolagsstämma Kungsholmen

Behöver ni en central lokal för er bolagsstämma? Då har vi lokalen för er. På Kungsholmen i Stockholm har Kungsvalvet sina lokaler. Det är ljusa och stilrena lokaler som rymmer upp till 80 personer.

Eftersom vi ligger så centralt så är det heller inga problem för styrelsemedlemmar som kommer från andra orter att lätt ta sig hit. Det tar bara 5 minuter att ta sig till Centralen för att resa hem.

Presentationsmaterial tillhandahålls

När ni bokar våra lokaler så kan vi underlätta er bolagsstämma genom att tillhandahålla presentationsmaterial som projektor och Smartboard . Om ni behöver någon annan utrustning kan vi också ordna det åt er. För oss är det viktigt att er bolagsstämma kan hållas på ett effektivt sätt när ni bokar våra lokaler på Kungsholmen.

Mat och fika

En bolagstämma kräver koncentration och det kan behövas lite energipåfyllnad. Vi kan arrangera dagen så att ni får fikaraster och vi kan även anordna middag om ni vill avsluta dagen på ett mer lättsamt sätt, eller för att fortsätta diskussionerna. Det finns även en lounge i våra lokaler för dem som behöver en stunds kontemplation eller om något behöver avhandlas i enrum.

Kunden i fokus

Om ni bokar våra lokaler kan ni räkna med mycket hög kvalitet på alla våra tjänster och givetvis en god service. Läget bjuder även på flera fördelar för hitresta styrelsemedlemmar när det gäller boende och närheten till restauranger med mera. Vi vet vad som krävs för att anordna en lyckad bolagsstämma.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information om vad som ingår i våra tjänster eller om du har andra frågor. Vi besvarar dem gärna.

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan