Födelsedagsfest Kungsholmen

Visst är det härligt att fylla år men alla förberedelser inför festen kan ibland kännas för mycket. Då ska du kontakta oss på Kungsvalvet. Vi anordnar din födelsedagsfest efter dina önskemål.

Festen hålls i våra stilrena och ljusa lokaler och här kan du samla alla dina nära och kära för att fira eftersom vår lokal rymmer upp till 80 personer.

Middag och bar

Hos oss kan du boka middagsbuffé och självklart har vi barservering som sköts av vår trevliga serveringspersonal. Du och ditt sällskap har också tillgång till alla våra lokaler på Kungsvalvet, det inkluderar vår lounge där ni kan sitta ner för lite lugnare samvaro.

Boka aktiviteter till din födelsedagsfest

Vill du göra din födelsedag till något extra, boka in någon av våra aktiviteter vilket garanterat kommer att ge er en rolig stund under festen. Välj att lösa en mordgåta eller tävla i en Game Show där ni måste vara kluriga, fingerfärdiga och allmänbildade.

Service med eventvärdar

Kungsvalvet på Kungsholmen är det perfekta stället att hålla en födelsedagsfest. Vi ha en otrolig service med eventsvärdar som gör allt för att dina önskemål ska uppfyllas. För att inte tala om vårt suveräna läge mitt i centrala  Stockholm, vilket gör det lätt att ta sig till vår anläggning.

Så vill du få en minnesvärd födelsedag boka in oss så hjälper vi dig att planera och anordna allt. Har du några frågor eller funderingar kring vår service eller våra aktiviteter tveka inte att höra av dig för mer information.

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan