Föreningsstämma Kungsholmen

Har ni en ekonomisk förening, bostadsrättsförening eller liknande och det är dags att hålla föreningsstämma, då kan ni kontakta oss på Kungsvalvet på Kungsholmen.

Vi har stilrena och moderna lokaler som lämpar sig väl för er föreningsstämma. I en ljus och trevlig miljö får ni all service så att ni i lugn och ro kan gå igenom bokslutet eller välja nya styrelsemedlemmar.

Modern presentationsteknik

I våra lokaler har ni bland annat tillgång till Smartboard och projektor. Skulle ni behöva något annat för att stämman ska bli lyckad så kan vi hjälpa er med det. Vi vill alltid ge mesta möjliga service för att våra kunder ska känna sig nöjda med valet av lokal.

Planering av dagen

Om det finns önskemål om att vi anordnar mat och fika för era raster så ordnar vi gärna det. Ni har även möjlighet att boka in en middag som en trevlig avslutning efter en lång dag med ekonomiska spörsmål och annat som ska avhandlas. Ni har även tillgång till våra övriga utrymmen såsom vår lounge, där deltagarna kan slå sig ner för att koppla av en stund.

Närhet till hotell och kommunikationer

Vårt centrala läge på Kungsholmen i Stockholm gör det enkelt för deltagarna att ta sig till våra lokaler. Det är även lättillgängligt för långväga resenärer eftersom våra lokaler bara är fem minuter från Centralen. Läget erbjuder även närhet till hotell och andra nöjen för de som önskar att fortsätta umgås efteråt eller de som behöver ett boende.

Kontakta oss om du har några frågor, önskemål om något speciellt upplägg eller för att boka lokalerna och vår service.

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan