Filmskaparna

Ta chansen och prova på reklamfilmsbranschen för en dag! Vanligtvis spenderas åtskilliga summor när en reklamfilm ska produceras.

I Filmskaparna gäller det för er, uppdelade i team att skapa en reklamfilm som lyfter fram er som företag eller kanske någon ny produkt. Den stora skillnaden är att ni har 0 kr i budget och bara ett par timmar på er innan deadline… Låt kreativiteten flöda!

När passar filmskaparna?

Filmskaparna fungerar bra när det är dags att göra nåt roligt tillsammans som ett teambyggande, kreativt och minnesvärt inslag att förgylla en konferens eller utbildningsdag med. Vissa använder Filmskaparna som ett inspirerande diskussionsunderlag eller en rolig gruppövning i samband med utvecklingsarbetet kring exempelvis ert företags varumärke, värderingar osv. Aktiviteten passar för alla typer av grupper och åldrar. Det finns gott om uppgifter att sköta för den som trivs bäst såväl bakom som framför kameran.

Under tiden ni äter en trevlig middag klipper vi ihop era filmer med musik, ljud och effekter så att vi sedan kan hålla en premiärvisning av era filmer efter middagen. Naturligtvis avslutas det hela med en prisutdelning där den bästa filmen utses. De färdiga filmerna får ni ta med Er hem – tål att ses och skratta åt om och om igen.

Arrangemanget

  • Exklusiv tillgång till hela anläggningen 18.30 – 00.00
  • Välsmakande buffé med dryck
  • Bar och serveringspersonal
  • Filmskaparna
  • Eventvärdar