Jubileum Kungsholmen

Det finns få event som är så positiva som ett jubileum. Det kan vara firandet av ett guldbröllop eller ett företags 10-årsjubileum. Om du står inför ett så stort event så hör av dig till oss på Kungsvalvet.

Vi har de perfekta lokalerna för att anordna det. Här kan du låta dina gäster mingla i ljusa, fräscha och moderna lokaler som bidrar till att höja feststämningen. Du har även tillgång till en lounge där man kan sitta ner och småprata i lugn och ro. Våra lokaler har plats för upp till 80 gäster. Eftersom våra lokaler ligger mitt på Kungsholmen i Stockholm går det lätt att ta sig hit både med bil och med kommunala medel. Vi ligger bara 5 minuter från Centralen.

Aktiviteter under ditt jubileum

Vi vill givetvis att detta ska bli en minnesvärd upplevelse och därför skräddarsyr vi hela tillställningen efter dina önskemål. Du kan om du vill boka in aktiviteter för dina gäster för lite rolig avkoppling. Delta i frågesport eller lös ett mord – oavsett vilket så kommer det bli en rolig händelse under jubileet.

God service och hög kvalitet

På Kungsvalvet erbjuder vi mycket god service åt våra kunder och du kan alltid räkna med att det vi erbjuder är av högsta kvalitet, vare sig det gäller lokaler, underhållning eller mat och dryck

Varmt välkommen att kontakta oss angående ditt jubileum!

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan