Julbord på Kungsholmen

Finns det en vackrare plats än Stockholm när det är juletider? Nu kan du anordna ditt julbord för företaget eller din släkt och dina vänner i våra lokaler på Kungsholmen.

Våra lokaler har plats för 15–70 personer där du har exklusive tillgång till denna läckra anläggning.

Vackra lokaler

Kungsvalvet har stilrena och ljusa lokaler med vackra valv som utgör den perfekta miljön för ett härligt julfirande. Hos oss kan du tryggt boka in ditt julbord så anordnar vi det precis som du vill ha det. Vi har lång erfarenhet av att anordna större tillställningar och erbjuder professionella värdar och serveringspersonal.

Julbord för umgänge

Ett julbord är en social och trevlig händelse där det finns tillfälle att umgås på ett avslappnat och gemytligt sätt. Gör det även mer speciellt genom att boka in någon av våra aktiviteter för att leka lite och ha roligt tillsammans innan det är dags för julledigheten. Bli företagets Mästare eller tävla mot kollegorna i en Game Show.

Närhet till logi

Med närhet till Stockholms centrum och dess utbud med hotell och pubar finns det möjlighet att både övernatta om det är långväga gäster eller ta en nattfösare på en trevlig pub på vägen hem. Vårt centrala läge på Kungsholmen gör det lätt att ta sig både till våra lokaler och hem efter ett härligt julbord.

Kontakta oss på Kungsvalvet för att boka ditt julbord och meddela oss vilka önskemål du har så hjälper vi dig.

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan