Kick-off

En Kick-off är perfekt för att skapa energi och teamkänsla hos personalen. Ofta går det åt mycket tid till samordning och transporter för att genomföra aktiviteter med personalen, men hos oss på Kungsvalvet kan ni göra allting under samma tak.

Detta gör att ni sparar både tid och pengar samtidigt som ni får en rolig och minnesvärd dag och kväll! Hos oss har ni alltid exklusiv tillgång till hela anläggningen inklusive en separat lounge.

Ni inleder med hel- eller halvdagskonferens. Efter konferensen är det dags att varva ner med en kall fördrink och en fartfylld aktivitet. Vi har flertalet uppskattade aktiviteter som vi kan erbjuda där ni får chansen att göra saker ihop och ha roligt. Dessa aktiviteter lägger grunden till en gemenskap som ni alla kommer att ha glädje av. Så lös en mordgåta, skapa en reklamfilm eller bli en mästare. När skrattet väl har lagt sig och det är dags för en mer avkopplande samvaro då serveras middagen

Middagen

Middagen består av en härlig buffé som sköljs ned med väl kyld dryck. Då finns det möjlighet att diskutera dagen, få sig ett gott skratt över vad som hände under aktiviteterna och lära känna varandra ännu bättre.

Centrala Stockholm

Kungsvalvet har inte bara de bästa förutsättningarna lokalmässigt för en kick-off. Tack vare vårt läge på Kungsholmen i Stockholm så är det nära till våra lokaler från city och det finns goda kommunikationer för alla att kunna ta sig till kick-offen, men även hem.

I arrangemanget

  • Exklusiv tillgång till hela anläggningen 09.00/14.00 – 00.30
  • Heldagskonferenspaket fm-fika, lunch, em-fika/Halvdagskonferenspaket em-fika Välsmakande buffé med dryck
  • Eventvärdar
  • Önskad aktivitet under kvällen
  • Bokningsbart för 20 – 65 personer

Hör gärna av er för mer information om våra kick-offer eller för att boka våra lokaler.

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan