Lansering Kungsholmen

Dags att lansera en ny produkt? Då kan du vända dig till oss för hjälp med att arrangera ett lanseringsevent.

Lanseringar är viktiga för att dina kunder ska få kännedom om nya produkter eller tjänster och de flesta företag använder sig idag av lansering för att presentera sina nyheter. Dessa event skapar ett perfekt tillfälle för människor att mötas och umgås samtidigt som de får ta del av det senaste inom branschen.

Lansering med hjälp av Kungsvalvet

Söker du efter en lämplig lokal för din planerade lansering är Kungsvalvet på Kungsholmen i Stockholm ett perfekt val. Anläggningen kan ta emot upp till 80 personer vilket ger möjligheten att hålla en mer gemytlig lansering. På Kungsvalvet ger vi dig tillgång till hela anläggningen som består av vackra, stilrena och funktionella lokaler. 

Vi strävar alltid efter ett ge en god service och hålla hög kvalitet på alla event vi arrangerar. Behöver du använda en projektor under lanseringen tillhandhåller vi det och vi kan också hjälpa dig ordna annan utrustning som du behöver. När du arrangerar en lansering hos oss på Kungsholmen vill vi att den ska bli så framgångsrik som möjligt. Därför gör vi allt vi kan för att hjälpa dig och försöker alltid att uppfylla dina önskemål.

Tveka därför inte kontakta oss om du funderar på att anordna en lansering – vi hjälper dig gärna vidare.

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan