Mat & dryck

Här presenterar vi några av de menyer som vi erbjuder. Vi kan även skräddarsy menyn efter era önskemål.

Kontakta oss för mer information.

Meny 1

Grillad kalvrostbiff med syltade primörer
Chili- och honungsglaserat kalkonbröst med rostad majscrème och vattenkrasse
Liten räkcocktail med krispig sallad, gröna ärtor och Rhode Island-dressing
Grön vårsallad med sparris, persika och krispig lufttorkad parmaskinka
Burrata, örtbakade tomater och marconamandlarserveras med inlagda oliver
Surdegsbröd serveras med ajvar och rostade valnötter

Meny 2

Grillad lammentrecôte, nötrostad blomkål med citron och ört-dressad babyspenat
Polenta på Grana Padano serveras med råmarinerad fänkål samt fänkålsmajonnäs 
Flatbread med kallrökt lax, gräslöksfärskost, picklad lök och grönkålskrisp
Rostad grön sparris i gremolata med krispig pancetta och vit caprin
Grynsallad med örtfetaost, bakade primörer, hyvlad morot samt rostade pekannötter
Surdegsbröd med paprika och olivkräm

Meny 3 - Vegetarisk

Vegetarisk biff med grillad kronärtskocka 
Karamelliserade Gotlandsbetor med bakad lökcrème och rostade frön
Grynsallad med rostade vårprimörer och hyvlad polkabeta
Flatbread med hummus, bakade betor, fetaost, olivolja samt rostade pinjenötter
Svampsallad med vinaigrette på citron och vitlök
Nybakat surdegsbröd med aubergineröra

Meny 4

Smörbakad makrill och kålrabbi med nässelaioli
Puré på svenska gröna ärtor i litet glas med ramslök och rostad primörmorot samt dillpicklad rädisa
Varmrökt lax med sötsyrlig rödlökschutney och mangoldblad
Bondsallad på svenska bönor med lagrad prästost, råhyvlad svamp och äpple
Vårpaj med spenat och Västerbottensost 
Krämig potatissallad med sockerärtor, granatäpple, citron och persilja
Surdegsbröd och smör