Middag på Kungsholmen

Söker du lokaler centralt i Stockholm för att anordna en privat middag eller en företagsmiddag? Då har vi det perfekta lokalerna för dig. Kungsvalvet ligger på Kungsholmen, bara ett stenkast från Stockholms centrum.

Stilrena lokaler

Vi erbjuder ljusa och fräscha lokaler med plats för 80 personer där varje event har sina värdar. När du bokar en middag så kan du givetvis även få möjlighet till barservering med erfaren och trevlig serveringspersonal. Alla våra lokaler som exempelvis vår lounge är tillgängliga för dig och dina gäster under hela din tillställning.

Våra menyer

Du har flera menyer att välja mellan samt olika dryckesalternativ. Om du har andra önskemål än de vi har föreslagit så löser vi självklart det. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd och därför erbjuder vi en service utöver det vanliga.

Vi erbjuder aktiviteter till er middag

Om du vill ha aktiviteter efter eller innan middagen så har vi flera roliga äventyr som du kan boka in. Det kan vara ett trevligt inslag mellan middagen och drinken i baren. Det kommer garanterat bli uppskattat och är en liten annorlunda touch på en middag.

Nära till allt

Vi vet värdet av lättillgänglighet och tack vare vårt suveräna läge på Kungsholmen är det enkelt för dina gäster att ta sig till middagen. Vill de inte ta bilen så finns T bana och bussar i närheten och det tar endast 5 minuter till Centrale. Det är även nära till hotell och Stockholms nöjesliv.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att anordna din middag. På Kungsvalvet sätter vi kunden i fokus så du kan känna dig lugn och trygg med att din middag blir precis som du vill ha den.

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan