Personalevenemang Kungsholmen

Att anordna roliga och fartfyllda personalevenemang är perfekt för att skapa en mer sammansvetsad gemenskap hos personalen på ditt företag.

På Kungsvalvet finns lämpliga lokaler för att anordna årets mest uppskattade personalevenemang vare sig det är en personalfest eller en kick-off. Lokalerna på Kungsvalvet är moderna, stilrena och trendiga och här finns utrymme för grupper mellan 15–80 personer.

Skapar gemenskap

Vare sig det gäller en personalfest med tema, en kick-off eller en julfest kan vi på Kungsvalvet garantera välutrustade och lämpliga lokaler. Under personalevenemang har ni alltid exklusiv tillgång till hela anläggningen inklusive den separata loungen där man kan slå sig ner en stund om man önskar en liten paus. Ett mycket bra tillfälle att diskutera de där idéerna som kom upp på förra veckans möte eller kanske spåna fram de bästa utvecklingsplanerna.

På Kungsvalvet erbjuder vi ett roligt, fartfyllt och lyckat personalevenemang. Varför inte boka in någon av våra aktiviteter i samband med evenemanget, till exempel Mästarna eller Filmskaparna som inte bara är kluriga och kräver samarbete, utan även kommer att ge många skratt och gemensamma minnen.

Service med kvalitet

På Kungsvalvet får du alltid en personlig service och hög kvalitet på ditt evenemang. Vi försöker alltid att uppfylla dina önskemål på bästa sätt. För oss är det viktigt att du blir nöjd och känner att du får den hjälp som du behöver.

Centralt på Kungsholmen

Ett mer centralt ställe att ordna personalevenemang på i Stockholm är det svårt att hitta. Det centrala läget mitt på Kungsholmen i Stockholm gör det enkelt för personalen att ta sig till och från lokalen.

Hör av dig till oss för råd eller för att boka in ditt personalevenemang!

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan