Sjung in en egen låt

Kom till en riktigt musikstudio och sjung in en egen låt.

I våra lokaler finns en musikstudio där du och dina kollegor kan sjunga in en egen låt.

Kom till oss på er firmafest eller kickoff och sjung in en egen låt. Med över 15000 låtar har vi garanterat nåt som passar just er.

Vi spelar in era sångröster till bakgrundsmusik med hög kvalitet. Tack vare vår moderna utrustning blir resultatet häpnadsväckande bra. Ett kul minne som ger Er många goda skratt. Riktigt kul!

Sjung in er favoritlåt

Innan ni kommer till studion är det bra om ni har valt vilken låt som ni ska spela in. Vi har 15000 låtar att välja mellan och kan även skaffa fram fler än de som vi redan har. Kolla vårt låtarkiv

Uppsjungning

Vi börjar alltid med en kort uppsjungning för att ”väcka” skönsången inom er. Utan att spela in stämmer vi upp i en allsång där alla får vara med. Detta fungerar perfekt som en ”icebreaker” och efter det brukar den värsta nervositeten lägga sig.

Soundcheck

Därefter är det dags att kliva in i sångbåset. Vi kör igenom låten på prov för att kunna göra nödvändiga ljudjusteringar.

Inspelning

Sen är det dags för första tagningen. Vi spelar in hela låten utan avbrott och stoppar endast om sångaren kommer av sig helt. Vi tar om låten tills det känns bra och det mesta av texten ”sitter”. Vi tar en kort paus och lyssnar igenom materialet.

Körsång

Även alla kompisar får chansen att göra en insats genom att sjunga med på refrängen. Så nu blir det ombytta roller och medan kompisarna tränger ihop sig i sångbåset och sjunger kör står kvällens stjärna utanför och njuter. Vi har gott om plats och kan ta emot upp till 25 personer.

Mixning

När alla tagningar är gjorda lyssnar vi och finjusterar alla kanaler. Därefter mixas låten ner på en CD och MP3.

Skivomslag

Avslutningsvis tar vi ett riktigt snyggt omslagsfoto.
CD-skivan med omslag får ni med er direkt

Dryck, snack och snittar

Om ni vill så ordnar vi öl, vin och tilltugg. VI kan även orda goda snittar eller annan mat efter önskemål.