Utställning Kungsholmen

Om man vill visa upp något eller presentera ett arbete kan en utställning vara ett både effektivt och spännande sätt. Utställningar skapar inte bara möjligheten att få presentera något utan också en mötesplats för människor att mingla och utbyta erfarenheter eller kunskaper.

Eleganta lokaler

Här på Kungsvalvet i Stockholm hjälper vi gärna dig att anordna en utställning i våra vackra lokaler. Vi kan erbjuda stilrena och moderna utrymmen som lämpar sig väl just för att ställa ut konst – både vad gäller storlek och ljusinsläpp. Våra stilrena lokaler utgör den perfekta bakgrunden till dina utställningsobjekt. Genom hela processen finns vi till hands med råd, stöd och hjälp. Hos oss får du den bästa servicen och ett professionellt värdskap

Bästa läget för utställning och expo

Ett bättre läge för utställningar i Stockholm är svårt att hitta. Centralt och vackert beläget mitt på Kungsholmen är det lätt att ta sig hit och dessutom är det nära till ett flertal restauranger och pubar, där besökarna kan fortsätta kvällen. Allt finns inom räckhåll, vilket ger de perfekta förutsättningarna för en lyckad utställning.

Att hålla en utställning i Stockholm idag är som gjort för att lyckas. Här är intresset för utställningar stort, oavsett om det gäller en ny produkt, fotografier, målningar eller kläder. Det är lätt att nå ut till flera människor och närheten skapar möjligheter. Därför ska du boka din utställning på Kungsvalvet – här har du har allt; läget, lokalen och servicen endast 5 minuter från centralstation.

Hör av dig så ordnar vi utställningen!

För mer information skicka en förfrågan, ring 0725557576 eller mejla: info@kungsvalvet.se

Förfrågan